Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Εθελοντική Δράση Στη Φυλακωπή




Την Κυριακή 06 Ιουνίου η Εθελοντική Ομάδα αφού είχε ενημερώσει την αρχεολογική υπηρεσία, πείρε μια προφορική άδεια για την δράση και μαζεύτηκε το πρωί στην μικρή παραλία κάτω από την αρχαία πόλη της Φυλακωπής για τον καθαρισμό αυτής της παραλίας. Περιμέναμε φυσικά να βρούμε πολλά σκουπίδια που θα είχαν μαζευτεί από την θάλασσα αλλά τελικά δεν βρήκαμε μόνο αυτά. Προς το τέλος της παραλίας και όπως φένεται από τις φωτογραφίες είχαν πετάξει από πάνω τεράστιες ποσότητες από χόρτα, χώματα, μπάζα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βρισκόταν κάτω απο το σωρό. Φένεται ήταν ποιό έυκολο να πεταχτούν στη θάλασσα όλες αυτές οι βρομιές παρά να μαζευτούν σε σακούλες. Η γνωστή νοοτροπία <<το σπίτι μας καθαρό και τα σκουπίδια έξω στο δρόμο>> σε όλο της το μεγαλείο. Ελπίζω οι υπεύθυνοι της αρχαιολογικής υπηρεσίας να κάνουν κάτι για αυτό το χάλι.

1 σχόλιο:

  1. Πριν βιαστεί κάποιος να πει : "....και τι έγινε, φυσικά υλικά είναι....", θα σας παρακαλούσα να ανοίξετε την τρίτη φωτογραφία για να μπορέσετε να δείτε ότι τελικά δεν είναι μόνο φυσικά υλικά.
    Κάποιοι βρήκαν εύκολη τη λύση να πετάξουν τα χόρτα στην παραλία αλλά δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να πετάξουν και τις σακούλες απορριμάτων... Όσο Μιχάλη μου για το αν κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι, σιγά μη κάνουν, ξέρουν όλοι ποιοι ήταν και πότε ήταν αλλά μη ξεχνάμε ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο, άρα είναι η εποχή που μόνο χαϊδεύουμε δεν μαλώνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή