Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Η Εθελοντική Ομάδα στον Ναυτικό Όμιλο Μήλου








Η Εθελοντική ομάδα την Κυριακή 04 Ιουλίου μετά από κλήση του προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μήλου πραγματοποίησε την 23η Δράση της στο χώρο του Ομίλου που εκπαιδεύονται τα παιδία. Βάλαμε τα μαγιό μας, βουτήξαμε στη θάλασσα και βγάλαμε αχινούς, σκουπίδια και πέτρες από το βυθό έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν ατυχήματα των μικρών κολυμβητών. Ομολογώ πως ήταν η ποιο ευχάριστη δράση που έχουμε κάνει και η ποιο ξεκούραστη.

Μετά το πέρας της δράσης ο πρόεδρος του Ν.Ο.Μ. μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του ομίλου και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Τέτοια οργάνωση και τόση εθελοντική εργασία σπάνια βλέπουμε σε ένα σύλλογο στο νησί μας. Αν εμείς σαν ομάδα αξίζουμε ένα μπράβο για ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αυτοί αξίζουν 1000 μπράβο γιατί στον όμιλο γίνεται μια δουλεία που μένει. Τα παιδιά εκπαιδεύονται σωστά από έμπειρους δασκάλους και οι εγκαταστάσεις βρίσκονται κατά την γνώμη μας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φεύγοντας λοιπόν πήραμε μαζί μας μια αίτηση για να γίνουμε και εμείς μέλη αυτού του συλλόγου. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε όσο και όπως μπορούμε τον Ναυτικό Όμιλο γιατί πραγματικά αξίζει την βοήθεια και την στήριξη όλου του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου