Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ


Όλη η Ελλάδα στο δρόμο για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο

Εδώ κι΄ένα μήνα , έχουμε κατακλύσει τις πλατείες όλης της χώρας διεκδικώντας να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Στο τέλος Ιουνίου, ο αγώνας μας φτάνει σε σημείο καμπής. Η κυβέρνηση της μηδενικής κοινωνικής νομιμοποίησης επιχειρεί την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Αυτό το σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου, δεν πρόκειται να ανεχθούμε την εξαθλίωση των πολλών για την εξασφάλιση των κερδών των λίγων. Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, οι κάλπικοι ανασχηματισμοί και οι εκβιασμοί κυβέρνησης,ΔΝΤ,ΕΕ, δε μας ξεγελάνε. Τώρα πιά ξέρουμε ότι το δίλημμα δεν είναι Μνημόνια ή χρεοκοπία γιατί τα Μνημόνια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία της κοινωνίας.

Το διήμερο της συζήτησης και ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή ,στις 28-29/6/2011, τα συνδικάτα έχουν καλέσει 48ωρη Γενική Απεργία. Αυτό το διήμερο δεν πρέπει κανείς να δουλέψει, να στηρίξει το παραμικρό σπάσιμο της απεργίας. Από το πρωί της πρώτης μέρας της απεργίας συγκέντρωση στο Σύνταγμα μαζί με τις λαϊκές συνελεύσεις απ’ όλη τη χώρα και όλες τις γειτονιές της Αθήνας.

Στη Μήλο συγκεντρωνόμαστε την Τετάρτη 29/6 9 μμ στην πλατεία του Αδάμαντα.

Περικύκλωση της Βουλής την ημέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου για να στείλουμε το μήνυμα ότι ο λαός το απορρίπτει ! Αποδεικνύουμε εδώ και ένα μήνα σε όλη την Ελλάδα ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι έχουμε τη δύναμη να χαράξουμε νέα πορεία για την κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα. Τώρα είναι η δικιά μας ώρα, τώρα μιλάμε εμείς ! Ας αποδείξουμε και στη Μήλο με τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση- συνέλευση στο Αδάμαντα ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Να συζητήσουμε όπως πρέπει να γίνεται στη δημοκρατία, να προβληματιστούμε. Να αγωνιστούμε μαζί με τους συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας που απεργάζεται η κυβέρνηση και τα διεθνή αφεντικά της. Να αγωνιστούμε ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας σε αντίθεση με την όποια έννοια της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Ας κατανοήσουμε όλοι οι πολίτες της Μήλου σε όποιο χώρο και αν ζούμε ή εργαζόμαστε πως η καταστροφή χτυπά και την δική μας πόρτα. Ας εγκαταλείψουμε τον όποιο ωχαδελφισμό για να διαδηλώσουμε την αντίσταση μας σε όσους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Όσους φροντίζουν και μόνο για την εξυπηρέτηση των υπερκερδών τους κόβοντας από μας και τις στοιχειώδεις δυνατότητες μιας αξιοπρεπούς ζωής.

Ας κάνουμε πράξη το σύνθημα « Η Μήλος αντιστέκεται»

Ή εμείς ή αυτοί – Άμεση δημοκρατία τώρα !
Όλοι στην πλατεία του Αδάμαντα την Τετάρτη 29/6, 9 μμ

Η συγκέντρωση της πλατείας του Αδάμαντα Μήλου 26 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου