Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ


ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ. ΕΝΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΛΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΕ ΣΥΜΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΣΤΟ mixalhs@gmail.com ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜ/ΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΩΠΗ. ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ, ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΣΠΑΛΑΘΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΙΘΙΑ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΙΟΥΛΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου