Εθελοντική Ομάδα Μήλου


Η Εθελοντική Ομάδα Μήλου ξεκίνησε τις δράσεις της στις 13 Μαρτίου 2010. Είναι μια ομάδα χωρίς προέδρους, συμβούλια και γραμματείς. Οι δράσεις της κανονίζονται από τον οποιοδήποτε έχει να προτίνει κάτι που θα μπορεί να αλλάξει την εικόνα του νησιού προς το καλύτερο, πρώτα προς τα μάτια των κατοίκων και ύστερα προς τα μάτια των φιλοξενούμενων - τουριστών. 

Ο βασικός της στόχος είναι κάποια στιγμή να μην έχει λόγο ύπαρξης. Κάποια στιγμή δηλαδή να μην χρειάζεται να οργανόνονται αυτές οι δράσεις αλλά από μόνοι μας οι κάτοικοι σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο να ασχολούνται και να ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και για την τόση ομορφία που διαθέτει από την φύση του ο τόπος μας. Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία "για όλα φτένε οι άλλοι" που έχουμε στο νησί και να ξυπνίσει το φιλότιμο και την αγάπη για το τόπο που ζούμε και μας ζεί.

Ότι άσχημο βλέπεται, ότι πρόταση υπάρχει για κάτι καλύτερο είναι καλοδεχούμενη και σε αύτο στηριζόμαστε. Στα χέρια μας έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει σαν εικόνα στο νησί μας και μπορούμε να το κάνουμε πράξη!!